Címlap

Katalin, Budapest-Hungary private tour guide

Szeretettel köszöntöm a honlapomon, Budapesten és Magyarországon!

Decsényi Katalin idegenvezető és programszervező vagyok,18 éve aktívan és lelkesen dolgozom ebben az izgalmas és változatos szakmában. Munkámat 4 nyelven végzem: városnézés és idegenvezetés Magyarországon angolul, németül, franciául és magyarul. Szinte kizárólag belföldön dolgozom.

Számomra mindig nagy öröm magyar vendégeket kalauzolni!

Amikor a sok külföldi csoport után magyarul beszélhetek vendégeimhez, szeretném honfitársaimnak legalább ugyanazt az élményt adni, mint azoknak, akik sokszáz Eurót fizetnek azért, hogy Magyarországot megcsodálják… .

Akár családi programot keres, akár cége számára tartalmas kikapcsolódást, biztos, hogy programjaim maradandó élményt fognak Önöknek nyújtani!

Sightseeing tour in the park Budapest, Hungary

Budapestet megtekinhetjük gyalogosan (és tömegközlekedéssel), kerékpárral, autón, vagy városnéző busszal. Gépkocsimmal (Opel Astra) gyakran tartok privát vezetéseket 3-4 fő számára. Vidékre mehetünk az én autómmal, vagy az Önével. Csoportok számára létszámtól függően foglalok minibuszt, vagy buszt.

Egy rendhagyó, izgalmas, szokatlan városnézés családjának, kedvesének, anyósának, alkalmazottjának, vagy főnökének a legjobb ajándék! Remélem, hamarosan találkozunk!